Carnegie
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Carnegie äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på carnegie@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Carnegie - Vecka 16
Pris 130:-
Vi serverar god mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Tortelloni med ratatouille och grana padano
-
Gryta på fläsk med grönpeppar, grädde, paprika och ris
-
Rostbiffsallad "Taco style" med avokadoröra, rostad majs & nachochips
-
-
Tisdag
-
Vegansk kikärtsgryta med curry, blomkål, och basmatiris
-
Bakad sej med rödbetor, kapris, brynt smör, persilja och kokt potatis
-
Raggmunk med fläsk och lingon
-
Rostbiffsallad "Taco style" med avokadoröra, rostad majs & nachochips
-
-
Onsdag
-
Vegetariska burritos med bönor, majs och tomat
-
Havets wallenbergare med gröna ärtor, örtpotatismos och dill
-
Stekt kyckling med BBQ-sås, coleslaw och klyftpotatis
-
Mozzarellasallad "Panzaella" med tomat, rostad paprika, mandel & krutonger
-
-
Torsdag
-
Tom kha gai soppa med kyckling, citrongräs och chili
-
Pannkakor med hemkokt sylt & KRAVmärkt vispad grädde
-
Pasta pesto med kronärtsskocka och soltorkad tomat
-
Boeuf bourguignon med smålökar, bacon, champinjon och potatispuré
-
Mozzarellasallad "Panzaella" med tomat, rostad paprika, mandel & krutonger
-
-
Fredag
-
Rostade rotfrukter med matvete, fetaost och persilja
-
Bakad lammstek med gröna bönor, rödvinssås och rostad potatis
-
Extrarätt: Raggmunk med lingon
-
Somrig räksallad
-
Kladdkaka "Tiramisu"
-
Carnegie
Adress & kontakt
- Adress:
Carnegie
Regeringsgatan 56
111 56 Stockholm - Kontakt:
Mail: carnegie@sabis.se
Telefon: 08 588 690 55 alt. 08 588 690 50